LIFE – Det Biovidenskabelige fakultet


seglKurset ”kampen om kostvaner” er udviklet i et samarbejde mellem forskningscenter OPUS på LIFE – Det Biovidenskabelige fakultet og LIFE’s Skoletjeneste. Forskningscenteret arbejder for at udforske sundhedspotentialet i det nordiske råvaregrundlag - ud fra den tanke, at velsmag og en regional madkultur kan være afgørende betydning i indsatsen for at skabe bedre sundhed og trivsel blandt danske børn. Projektet – som er det største af sin art i verden - er finansieret af Nordea-fonden og løber i første omgang fra 2009  - 2013.


Skoletjenesten er et samarbejde mellem Det Farmaceutiske Fakultet, Det Naturvidenskabelige Fakultet og Det Biovidenskabelige Fakultet under Københavns Universitet.

Vi arbejder til daglig med at formidle naturvidenskabelig indsigt til 7.-10. klassetrin.

I Kampen om kostvanerne vil der være undervisere fra Det Biovidenskabelige Fakultet, som alle studerer fødevarevidenskab eller human ernæring. Underviserne er på forkant med den nyeste viden og forskning indenfor fødevarer og ernæring, og arbejder til dagligt med problemstillingen om fremtidens sundheds- og fødevaredebat. Underviserne er ansat i Skoletjenesten og er derfor vant til at formidle viden til børn og unge.  

I vil kunne møde følgende undervisere i Kampen om kostvanerne:
Rikke
Sascha
Marie-Louise
Torben

Du kan læse mere om skoletjenesten her:  www.life.ku.dk/skoletjenesten.

Ved at browse denne side acceptere du automatisk vores cookie politik.