Efter Kurset:

Vi opfordrer læreren til at følge op på kursusdagen og arbejde videre med emnerne trivsel og sundhed efterfølgende. Efterbehandlingsmaterialet har til formål at fremme elevernes trivsel og sociale kompetencer samt skabe engagement, tryghed og tillid på en aktiv, positiv og vedkommende måde.

Vi har samlet en række praktiske elevøvelser, som læreren kan printe ud gratis og anvende som efterbehandlingsmateriale i samspil med klassen. Ud fra en praktisk vinkel er intentionen med materialet, at det skal være nemt at anvende i praksis for både for lærere og elever, f.eks. i klasseværelset, skolegården m.fl. steder. Materialet er desuden differentieret efter klassetrin, tema og emne og flere af øvelserne kan tilpasses i forhold til eventuelle udfordringer i klassen.

Øvelserne er udarbejdet ud fra en interaktiv læringsstil, der giver eleverne gode betingelser for aktivt engagement, samarbejde, refleksion samt efterfølgende diskussion og opsamling.

 

Generelt materiale om sundhed og trivsel

Drømmeklassen

Fi er min

Interview om trivsel

Myldretid på strøget

Selvværdstegning

Soft shoe shuffle

 

Materiale specifikt knyttet til Psykiatrifonden

Psykiatrifonden - øvelser

Psykiatrifondens hjemmeside

 

Materiale specifikt knyttet til LGBT Danmark

LGBT-Danmarks hjemmeside

LGBT-Ungdoms hjemmeside

Mix-Copenhagen skolevisninger. Mix-Copenhagen er en LGBT-filmfestival, hvor der hvert år laves skolevisninger for grundskolens ældste klassetrin og ungdomsuddannelser.

 

Desuden ligger der en masse spændende undervisningsmaterialer her på hjemmesiden med fokus på sundhed fra forskellige vinkler - blandt andet sundhed set i forhold til etik, kost og bevægelse.

Ved at browse denne side acceptere du automatisk vores cookie politik.