Streetmovement


Kurset er udviklet i et samarbejde mellem Streetmovement ApS, Glen Nielsen, Forskningsmedarbejder ved Institut for Idræt på Københavns Universitet, Jasper Schipperijn projektmedarbejder ved Institut for Idræt og Biomekanik på Syddansk Universitet og Ungdomsbyen.

Læs mere om den idrætsteoretiske baggrund for kurset her.

Glen Nielsen forsker i børns daglige bevægelsesaktiviteter - mønstre og determinanter.

Jasper Schipperijn er projektmedarbejder på "Når byen bevæger børn" et forskningsprojekt der undersøger hvilke fysiske omgivelser og områder, der understøtter fysisk aktivitet og bevægelse blandt børn (11-15år) i deres fritid. Formålet med projektet er derudover at være med til at belyse børns bevægelsesmønstre, når de er udenfor, ved at koble helt nye målemetoder (GPS, accelerometer og GIS) på folkesundhedsområdet.

På kurset Streetwise - Indtag byen! underviser Streetmovement ApS, som er en gruppe professionelle entusiaster, der var blandt de første til at dyrke og undervise i parkour i Danmark. Til dagligt knokler Streetmovement for at flere skal (gen)opleve glæden ved at bevæge sig i byen, blandt andet igennem undervisning rundt omkring i landet.

På kurset i Ungdomsbyen har vi sat nogle af vores mest erfarne undervisere i arbejde. De studerer til dagligt på Institut for Idræt og på Biologi på Københavns Universitet og brænder alle sammen for bevægelse. De fire undervisere er to mænd og to kvinder. Vi bestræber os på, at der er undervisere af begge køn til kurserne.

www.parkour.dk (foreningen for parkour i Danmark).


Ved at browse denne side acceptere du automatisk vores cookie politik.